Kivilattian kristallointi

Lattialle luja pinta ja upea kiilto – palvelemme Vaasasta koko Suomeen

Kivilattian kristallointi on erinomainen huolto- ja ylläpitomenetelmä. Lattian kristallointi palauttaa sen alkuperäisen kiillon ja lujittaa pintaa lisäten kulutuskestävyyttä. Kristallointi sopii niin graniitti-, kalkkikivi-, betonimosaiikki- kuin marmorilattioillekin. Ota yhteyttä ja tilaa lattian kunnostus meiltä! Teemme luonnonkivilattioiden kristallointeja vuosikymmenten kokemuksella Vaasan sekä koko Suomen alueella.

Lattian kristallointi on sekä tekninen että ulkonäköasia

Kristallointi on jo todetusti ratkaisu lisätä lattian kykyä sietää kovaakin kulutusta. Menetelmällä on myös visuaalinen merkitys, sillä lattian kristalloinnilla saavutettava kiilto luo koko tilaan siistin, puhtaan ja tyylikkään ilmeen. Hyvin hoidetulla lattialla on suuri painoarvo varsinkin julkisissa tiloissa, kuten hotelleissa ja muissa vastaavissa kohteissa, joissa asiakasvirta on suuri.

Tilaa meiltä lattian kristallointi kohteeseesi

Meiltä saat aina laatuluokan palvelua ja sellaisen lopputuloksen, joka ei jää huomaamatta. Käytössämme ovat alan parhaimmat aineet, koneet ja muut työtavat, ammattitaitoista henkilöstöä unohtamatta. Tutustu muutamiin referensseihimme ja liity tyytyväiseen asiakaskuntaamme!